Vast pension

“Le Papillon” biedt op kleine schaal vast pension. Uw paard wordt door ons buiten en binnen gezet. Ze staan dagelijks ongeveer 6 uur op de wei. In de zomer is dat langer. Soms ook ’s nachts.

Er wordt twee keer per dag brok gevoerd. Het hooi is van ons eigen land. Dagelijks wordt er door ons gemest. Paarden staan op stro, mocht uw paard niet op stro kunnen, dan is er in overleg een ander stalbed mogelijk.

Vakantiepension

Gaat u op vakantie? Heeft u vanwege een andere reden even tijdelijk geen mogelijkheid om uw paard te verzorgen? Of heeft uw paard een blessure? Dan bied Le Papillon tijdelijk pension aan. U kunt uw paard bij ons brengen en wordt volledig verzorgd door ons.

Paarden gaan in de periode van mei t/m september dag en nacht de wei op. Wanneer het mogelijk is staan ze in tweetallen op de wei. De weides zijn groot, dagelijks vers water en er wordt iedere dag mest geruimd.
Heeft u liever niet dat uw paard dag en nacht naar buiten gaat. Dan zijn er in deze periode een beperkt aantal stallen vrij. Dan wordt uw paard ’s nachts naar binnen gehaald en ’s morgens weer buiten gezet.

Voor prijzen kijk bij “vakantiewoning”.

Wat biedt Le Papillon nog meer:

  • Een grote eigen kast voor uw spullen
  • Afspuitplaats
  • 20x60m buitenrijbaan op het gras met springmateriaal
  • 25x35m paddock
  • 500M van de Rucphense bossen

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel gerust en kom eens langs.